TEDxSter’s FAQ: οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με τα εισιτήρια του #TEDxThess14 σε ένα post!

Μοιραζόμαστε μαζί σας κάποιες βασικές πληροφορίες για τα εισιτήρια του TEDxThessaloniki. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα TEDxSter Care μέσω e-mail: registration@tedxthessaloniki.com ή μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/TEDxThessaloniki.

Ε: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι 40 ευρώ. Με το εισιτήριό του κάθε TEDxSter συνεισφέρει στην κάλυψη των εξόδων του TEDxThessaloniki (μεταφορά και διαμονή ομιλητών, ενοικίαση χώρων, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, εκτυπώσεις, snack & coffee breaks κ.ά.). Χωρίς τη δική σας συνδρομή, την μεγάλη βοήθεια των χορηγών και την εθελοντική συνεισφορά των μόνιμων και έκτακτων εθελοντών το TEDxThessaloniki δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ε: Τι περιλαμβάνει το εισιτήριό μου;

A: Με το εισιτήριο σας μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ομιλίες και τα performances, να έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις, να πάρετε την τσάντα του TEDxSter και φυσικά να απολαύσετε τη δικτύωση με εκατοντάδες άλλους TEDxSters και τους ομιλητές μας στα διαλείμματα με καφέ, αναψυκτικά και snacks.

Ε: Γιατί χρειάζεται η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος;

A: Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου καθώς βάσει των στοιχείων επικοινωνίας και κυρίως του e-mail το οποίο θα δηλώσετε, θα γίνεται η ενημέρωση σας – όπως η αποστολή του προσωπικού σας link για την αγορά του εισιτηρίου σας, newsletters κ.α. –  από την ομάδα του TEDxThessaloniki. Επιπλέον η ημερομηνία συμπλήρωσης της φόρμας δημιουργεί την σειρά προτεραιότητας έγκρισης των αιτήσεων, οπότε όσο πιο σύντομα συμπληρώσετε την φόρμα, τόσο πιο πιθανό είναι να αποκτήσετε ένα εισιτήριο για τη διοργάνωση.

Ε: Από πού μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου και πώς θα το πληρώσω;

A: Η αγορά του εισιτηρίου γίνεται μέσω του viva.gr  το οποίο δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες κάρτες ανάληψης μετρητών των ελληνικών τραπεζών είναι ταυτόχρονα και χρεωστικές κάρτες.

Ε: Επιβαρύνομαι με έξοδα όταν πληρώνω μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας;

A: Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα πληρωμής και δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα επιπλέον κόστος.

Ε: Υπάρχει εκπτωτικό ή φοιτητικό εισιτήριο;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι ενιαία και δεν παρέχονται εκπτωτικά εισιτήρια.

Ε: Πώς μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου;

A: Οι αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί εγκρίνονται με την σειρά που έγιναν, ώστε να εξασφαλιστεί η προτεραιότητα των συμμετεχόντων. Όσο πιο νωρίς έγινε η αίτησή σας, τόσο πιο σύντομα θα λάβετε το email έγκρισης της συναλλαγής ώστε να προχωρήσετε σε αγορά εισιτηρίου. Όσοι TEDxSters έχετε συμπληρώσει ήδη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ανάλογα με τον χρόνο συμπλήρωσης της αίτησής σας και πάντα με σειρά προτεραιότητας, θα λάβετε εναν προσωπικό κωδικό και τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά του εισιτηρίου σας.
1) Ο κωδικός αυτός είναι αυστηρά προσωπικός.
2) To προσωπικό link ισχύει από την αποστολή του email και για 3 ημέρες.

Ε: Μέχρι πότε μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου;

A: Καθώς η διαθεσιμότητα των θέσεων είναι περιορισμένη, δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε το εισιτήριο σας για διάστημα μεγαλύτερο των 72 ωρών. Στην περίπτωση που δεν έχετε ολοκληρώσει την αγορά σας στο παραπάνω διάστημα, η θέση θα δοθεί κατά προτεραιότητα σε επόμενο υποψήφιο που βρίσκεται στη λίστα αναμονής.

Ε: Μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριό μου;

A: Η αξία του εισιτηρίου δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση, παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης ή ματαίωσης της διοργάνωσης.

Ε: Μπορώ να πουλήσω ή να χαρίσω το εισιτήριό μου;

A: Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Ε: Το viva.gr μου ζητάει να αφήσω tip. Είναι υποχρεωτικό;

Α: Όχι, το φιλοδώρημα για το viva.gr δεν είναι υποχρεωτικό, μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να δώσετε από τα προτεινόμενα ποσά ή να γράψετε κάποιο άλλο στο τελευεταίο πεδίο. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να δώσετε φιλοδώρημα μπορείτε να συμπληρώσετε στο αντίστοιχο πεδίο “0”.

Ε: Εκτός από τους εθελοντές υπάρχουν και θέσεις έμμισθου προσωπικού;

A: Το TEDxThessaloniki είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση στο πρότυπο του TED και κανένα από τα μέλη της ομάδας δεν αμείβεται.