Γίνε μέλος της ομάδας του TEDx Thessaloniki

H ομάδα μας εργάζεται πυρετωδώς για το επόμενο TEDxThessaloniki άλλα θέλει να γίνει μεγαλύτερη!

Αναζητούμε ενθουσιώδη, παθιασμένα άτομα με ελεύθερο χρόνο και διάθεση για να υποστηρίξουν τον τομέα του fundraising, να βοηθήσουν να προβάλλουμε ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και να μοιραστούμε μια TED εμπειρία με το κοινό της Θεσσαλονίκης και με τους χιλιάδες θεατές της διοργάνωσης σε όλο τον κόσμο.

Θέλεις να γίνεις κι εσύ μέλος της ομάδας μας;

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε 25 νέοι, ανήσυχοι εθελοντές που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και αφιερώνουμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας στην προετοιμασία της διοργάνωσης γιατί πιστεύουμε στις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και στη θετική ενέργεια, στην όρεξη για δράση και αντίδραση που συνεπάγεται η επαφή με τους ανθρώπους στην ομάδα και τις δράσεις της.

Αγαπάμε την προσπάθεια, παθιαζόμαστε με τη δημιουργικότητα, πιστεύουμε ότι όλα γίνονται και κυρίως είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ώστε να θέλουμε ο κόσμος να αλλάξει με ιδέες και ιστορίες που εμπνέουν και παρακινούν να δεις τα πράγματα διαφορετικά!

Γιατί να συμμετέχεις;

Γιατί κι εσύ πιστεύεις ότι φτάνει μια καλή ιδέα και όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Γιατί θέλεις να δημιουργήσεις, να ενθουσιαστείς, να δοκιμάσεις δραστηριότητες που δεν σου επιτρέπει ο επαγγελματικός σου χώρος, να τολμήσεις. Γιατί θέλεις να μάθεις, να γνωρίσεις κόσμο, να μάθεις πώς διοργανώνεται ένα event, να συνεργαστείς, να διαφωνήσεις και να τα ξαναβρείς με ανθρώπους δημιουργικούς, ανήσυχους, τελειομανείς, παθιασμένους με το καλύτερο. Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία TEDx εμπειρία!

Πως θα συμμετέχεις;

Η ομάδα του TEDxThessaloniki αναζητεί μέλη για την ομάδα χορηγών/συνεργατών, που ιδανικά θα θέλαμε:

  • να έχουν εμπειρία σε fundraising ή προωθητικές ενέργειες
  • να είναι επικοινωνιακά άτομα
  • να είναι δραστήρια και με διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών
  • να μπορούν να διαθέσουν χρόνο κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες
  • να έχουν καλή γνώση των διοργανώσεων του TED και TEDx

Αν ενδιαφέρεσαι να μπείς στην ομάδα μας στείλε ένα email στο info@tedxthessaloniki.com, στο οποίο θα περιγράφεις την εμπειρία σου από TED ή ΤΕDx (θεατής, μέλος ομάδας διοργάνωσης κλπ), θα μας εξηγείς με λίγα λόγια γιατί θέλεις να συμμετέχεις στη διοργάνωση του επόμενου TEDxThessaloniki και φυσικά θα επισυνάπτεις το βιογραφικό σου. Όλα αυτά μέχρι και την Κυριακή 8/3/2015.