Πληροφορίες για τα εισιτήρια του TEDxThessaloniki 2015

Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το TEDxThessaloniki 2015, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και την διαδικασία αγοράς τους. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο registration@tedxthessaloniki.com ή με ένα μήνυμα μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Ε: Από που μπορώ να κλείσω θέση και πόσο κοστίζει το εισιτήριο;

A: Για να παρακολουθήσετε μαζί μας το TEDxThessaloniki 2015 επισκεφτείτε το tedxth.es/tedxthess15tickets και συμπληρώστε την φόρμα που θα συναντήσετε. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 40€.

Ε: Που καταλήγουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο κάθε εισιτήριο;

Με το εισιτήριο του κάθε TEDx’er συμβάλει στην κάλυψη μέρους των εξόδων του TEDxThessaloniki, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την μεταφορά και διαμονή των ομιλητών, την ενοικίαση των χώρων και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Το υπόλοιπο μέρος των εξόδων καλύπτεται από χορηγίες. Η προσπάθεια των ανθρώπων που διοργανώνουν την εκδήλωση είναι εθελοντική.
Χωρίς τη δική σας συνδρομή, την μεγάλη βοήθεια των χορηγών και την συνεισφορά των μόνιμων και έκτακτων εθελοντών το TEDxThessaloniki δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Ε: Τι περιλαμβάνει το εισιτήριό μου;

A: Με κάθε εισιτήριο ο TEDx’er έχει πρόσβαση σε όλες τις ομιλίες και τα performances, καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Κατά την είσοδο στο Βασιλικό Θέατρο θα παραλάβετε την τσάντα του TEDx’er. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορείτε να απολαύσετε το σύνολο του food experience που σας ετοιμάζουμε. Για μια ιδέα του τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτό, ρίξτε μια ματιά σε αυτά που απολαύσαμε την προηγούμενη χρονιά.

Ε: Υπάρχει εκπτωτικό εισιτήριο για φοιτητές, ανέργους και άλλες ομάδες πληθυσμού;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι ενιαία και δυστυχώς δεν παρέχονται εκπτωτικά εισιτήρια για διαφορετικές ομάδες πληθυσμού.

Ε: Το viva.gr μου ζητάει tip. Είναι υποχρεωτικό;

Α: Το tip δεν είναι υποχρεωτικό. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να το μηδενίσετε, μπορείτε να επιλέξετε “Άλλο” και να επιλέξετε στο αντίστοιχο πεδίο το “0”.

Ε: Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να έρθω. Μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριο μου;

A: Δυστυχώς η αξία του εισιτηρίου δεν επιστρέφεται, παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης ή ματαίωσης της διοργάνωσης.

Ε: Μπορώ να πουλήσω ή να χαρίσω το εισιτήριό μου;

A: Το εισιτήριο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται. Όπως θα σας ενημερώσουμε και μέσω email, κατά την είσοδο θα πρέπει να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Ε: Πότε θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης;

Οι ομιλητές, τα performances και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ανακοινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαστήματος μέχρι το TEDxThessaloniki 2015. Ήδη έχουμε ανακοινώσει τους πρώτους ομιλητές. Το τελικό πρόγραμμα θα γίνει γνωστό λίγες ημέρες πριν από την 23η Μαΐου.

Ε: Είναι αριθμημένες οι θέσεις στην αίθουσα;

Α: Όχι, δεν είναι αριθμημένες. Μπορείτε να καθίσετε σε όποια από τις θέσεις θέλετε. Μάλιστα μη διστάσετε να επιλέξετε διαφορετική θέση μετά από κάθε session, έτσι ώστε να παρακολουθήσετε τις επόμενες ομιλίες από διαφορετική γωνία. Πιστέψτε μας, αξίζει!