Ο πλήρης οδηγός για τα social media του TEDxThessaloniki 2015

του Δημήτρη Τζούρη

Το Σάββατο 23 Μαΐου υποδεχόμαστε όλους εσάς στην έκτη διοργάνωση του TEDxThessaloniki, για δεύτερη χρονιά στο Βασιλικό Θέατρο, το οποίο θα γεμίσει με ενδιαφέροντες και ανήσυχους ανθρώπους αλλά και με πολλές ιδέες που αξίζει να διαδοθούν!

Χρησιμοποιήστε τα social media και φέτος για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να διαδώσετε τις ιδέες και τα συναισθήματα που θα γεννηθούν το Σάββατο.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το hashtag #TEDxThess15.

Παρακολουθήστε τις αναρτήσεις μας στο Twitter, το Facebook και το Instagram, καθώς και τις συμβουλές που θα αφήσουμε για εσάς στο Foursquare. Στο tedxthessaloniki.com σας έχουμε κουμπάκια για όλα μας τα social media.

Το Σάββατο, με το που φτάσετε στο Βασιλικό Θέατρο, μην ξεχάσετε να κάνετε check in στο Foursquare, στο venue TEDxThessaloniki 2015. Εκεί θα βρείτε και τις συμβουλές μας.

Πληροφορίες για τα social media των ομιλητών μας μπορείτε να βρείτε στο tedxthessaloniki.com, στο πρόγραμμα που θα βρείτε στην τσάντα του TEDx’er, καθώς και στη σελίδα μας στο Lanyrd, όπου και μπορείτε να δηλώσετε ότι συμμετέχετε ή παρακολουθείτε τη διοργάνωση, να βρείτε τους φίλους σας ή να κάνετε καινούργιους!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δημοσιεύουμε διαρκώς περιεχόμενο σχετικά με τις ομιλίες, τις παράλληλες εκδηλώσεις, τα workshop και ό,τι άλλο αφορά την εμπειρία του TEDxThessaloniki. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι και μοιραστείτε τη δική σας #TEDxThess15 εμπειρία. Σας ακούμε!