Ο Πλήρης Οδηγός Social Media Του TEDxThessaloniki 2014

Μία μόλις ημέρα πριν τη 10η Μαΐου και όλοι μας στο TEDxThessaloniki είμαστε ενθουσιασμένοι! Είμαστε σίγουροι πως το ίδιο ισχύει και για εσάς! Οι ιδέες που θα μοιραστούν το Σάββατο οι ομιλητές μας μαζί σας, καθώς και οι εμπειρίες που θα ζήσουμε μαζί είναι τροφή για σκέψη και αξίζει να τις μοιραστούμε και να βοηθήσουμε να διαδοθούν.

Φέτος, το επίσημο hashtag είναι  #TEDxThess14. Χρησιμοποιήστε το παντού! Μην το αμελήσετε.

Το περιεχόμενο του TEDxThessaloniki βρίσκεται ήδη εκεί έξω και σας περιμένει να το δείτε, να το διαβάσετε και να το μοιραστείτε. Συχνάζει στα παρακάτω μέρη:

Twitter: twitter.com/tedxthess

Facebook: facebook.com/TEDxThessaloniki

Foursquare: foursquare.com/tedxthess

Instagram: instagram.com/tedxthess

Pinterest: pinterest.com/tedxthess

Google+: google.com/+TEDxThessaloniki

YouTube: youtube.com/tedxthessaloniki

Flickr: flickr.com/tedxthess

Μην αγχώνεστε, υπάρχουν σύνδεσμοι για όλα στο site μας, tedxthessaloniki.com. Εκεί θα βρείτε και όλες τις πληροφορίες για τους ομιλητές μας, καθώς και το blog, όπου υπάρχει γραμμένο ό,τι έχουμε μοιραστεί μαζί σας τους τελευταίους μήνες.

Το Σάββατο, μόλις φτάσετε στο Βασιλικό Θέατρο, συνδεθείτε στο WiFi, που φροντίσαμε να εγκαταστήσουμε για εσάς, και κάνετε check in στο Foursquare, στο Βασιλικό Θέατρο (Royal Theatre). Εκεί θα ανακαλύψετε και ορισμένα tip από το TEDxThessaloniki.

Πληροφορίες για τα social media των ομιλητών μας μπορείτε να βρείτε στο πρόγραμμα που θα βρείτε στην τσάντα του TEDxSter, καθώς και στη σελίδα μας στο Lanyrd, όπου και μπορείτε να δηλώσετε ότι συμμετέχετε ή παρακολουθείτε τη διοργάνωση, να βρείτε τους φίλους σας ή να κάνετε καινούργιους!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δημοσιεύουμε διαρκώς περιεχόμενο σχετικά με τις ομιλίες, τις παράλληλες εκδηλώσεις, τα workshop και ό,τι άλλο αφορά την εμπειρία του TEDxThessaloniki. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο #TEDxThess14 και μη διστάσετε να μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας εμπειρία. Σας ακούμε!