Τα startups της κοινότητας του TEDx Thessaloniki γνωρίζουν τα στελέχη του Seedcamp

Όπως γνωρίζετε ήδη, ένας από τους ομιλητές του #TEDxThess14 είναι ο Carlos Eduardo Espinal, partner στο Seedcamp. Ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για τις ελληνικές και όχι μόνο startups να γνωρίσουν από κοντά κάποια από τα στελέχη του Seedcamp.

Γι αυτό το λόγο σε συνεργασία με το TEDxThessaloniki και το Open Coffee Thessaloniki, το Seedcamp διοργανώνει το Office Hours Thessaloniki. Οι κλειστές αυτές συναντήσεις θα διεξαχθούν στις 9 Μαΐου, μία ημέρα πριν το TEDxThessaloniki 2014. Κατά τη διάρκεια της οι ιδρυτές των startups θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους του Seedcamp και να λάβουν πολύτιμο feedback για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχουν δημιουργήσει.

Όποιες startups ταιριάζουν στα κριτήρια του Seedcamp θα λάβουν μία πρόσκληση για το Seedcamp Week London που διεξάγεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εκεί θα περάσουν τρεις μέρες συνομιλώντας με πάνω από 200 μέντορες και επενδυτές που συνεργάζονται με το Seedcamp.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Office Hours Thessaloniki μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε στο AngelList ή το f6s. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 21η Απριλίου.