Τι σημαίνει για σένα το ‘Every End Is A Beginning’;

Λίγες μόλις μέρες πριν το TEDx Thessaloniki 2014, η προσμονή για τις ιδέες και τις ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν, θα μας αφυπνίσουν και θα μας κινητοποιήσουν για δράση στο φινάλε της 10ης Μαΐου φτάνει πια στο κατακόρυφο..!

Τις εβδομάδες που προηγήθηκαν μοιραστήκαμε μαζί σας, μέσα από τα κανάλια του TEDx Thessaloniki, τα δικά μας ερεθίσματα, δηλαδή τις εικόνες, τις σκέψεις, τους ανθρώπους και τις ιστορίες που μας οδήγησαν στην υιοθέτηση του θέματος για το #TEDxThess14 και στην αναζήτηση και επιλογή των ιδεών, των ιστοριών και των προσώπων που συνθέτουν την εμπειρία της 10ης Μαΐου. Τώρα, έχοντας μοιραστεί μεταξύ μας όλα αυτά τα ερεθίσματα που αποδεικνύουν ότι, στην πραγματικότητα, κάθε τέλος δεν είναι παρά μια νέα αρχή, θέλουμε να ακούσουμε κι εσάς, την κοινότητα του TEDx Thessaloniki.

Τι συναισθήματα σας προξενεί το θέμα του #TEDxThess14; Τι αναγνωρίζετε σε αυτό που σας έκανε ενδεχομένως να ταυτιστείτε με το μήνυμα που μεταφέρει ή να βρείτε σ’ αυτή τη φράση τη λεζάντα της δικής σας ζωής; Τι περιμένετε από το #TEDxThess14; Ποιοι ομιλητές από τη φετινή διοργάνωση (όχι, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις!) σας έχουν εξάψει περισσότερο την περιέργεια ν’ ακούσετε πώς ερμηνεύουν μέσα από τη δική τους ματιά το ‘Κάθε Τέλος Μία Αρχή’; Τι, εν τέλει, περιμένετε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας από το Βασιλικό το βράδυ της 10ης Μαΐου;

Περιμένουμε τις σκέψεις σας με e-mail στο ideas@tedxthessaloniki.com από σήμερα μέχρι και τις 5 Μαΐου το βράδυ. Εμείς θα φροντίσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό μέρος από αυτές να διαδοθούν σε όλη την κοινότητα του TEDx Thessaloniki μέσα από το blog και τα κανάλια μας στα social media!

Οδηγίες – disclaimer:
α. τα κείμενα που αποστέλλετε, παρακαλούμε να είναι έκτασης 250 έως 300 λέξεων περίπου (κατ’ ανώτατο όριο) και ενυπόγραφα.
β. με μόνη την αποστολή των κειμένων σας στο ideas@tedxthessaloniki.com παραχωρείτε ανεπιφύλακτα στο TEDx Thessaloniki την άδεια δημοσίευσής τους στο blog του www.tedxthessaloniki.com και προώθησης της σχετικής ανάρτησης μέσα από τα κανάλια του TEDx Thessaloniki στα social media.