Η μεγάλη καινοτομία του #TEDxThessaloniki2017!

Μετά την επιτυχία του χθεσινού pre-event στο γυάλινο περίπτερο της Πλατείας Αριστοτέλους, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας λίγες ακόμα πληροφορίες για όσα θα δούμε και θα ανακαλύψουμε μαζί στις 22 Απριλίου!

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που το TEDxThessaloniki ξεκίνησε το ταξίδι του. Φέτος, λοιπόν, αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο τη ρότα αυτού του ταξιδιού, δίνοντας νέες συντεταγμένες. Έτσι, μια μεγάλη καινοτομία και αλλαγή σας περιμένει στο TEDxThessaloniki 2017. Θέλοντας να φέρουμε κοινό και ομιλητές ακόμα πιο κοντά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον με πιο χαλαρή διάθεση, έχουμε ετοιμάσει για εσάς panel discussions που… θα συζητηθούν!

Πιο συγκεκριμένα, το 2ο session παίρνει, για πρώτη φορά στην ιστορία των TEDx events στη χώρα μας, νέα μορφή:

οι ομιλητές θα σας περιμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνομιλήσουν με εσάς και να εκθέσουν τις απόψεις τους. Μέσα από αυτή τη νέα δράση, με χαρά θα ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια και οπτικές που θα μας δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερη αγωνία για τις ομιλίες που θα ακολουθήσουν στο 3ο session!

Ελπίζουμε πως με τη φετινή καινοτομία μας, θα νιώσετε και εσείς το πάθος και την προσήλωση που έχει όλη η οικογένεια του TEDxThessaloniki για αυτό που θα παρουσιάσει και φέτος.

Κλείνοντας, μη ξεχνάτε πως μπορείτε να αγοράζετε το εισιτήριο σας, κάνοντας κλικ εδώ. Σε λίγες ημέρες, όσοι προμηθευτείτε το εισιτήριο σας, θα ενημερωθείτε με νέο e-mail, ώστε να εγγραφείτε στα panel discussions που σας ενδιαφέρουν!

Ραντεβού στις 22 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!