Μάθε το θέμα του TEDxThessaloniki 2016 και κλείσε Early Bird Ticket!

ΤEDxThessaloniki 2016:
Ένας κόσμος σε κίνηση – A world on the move

To TEDxThessaloniki 2016 είναι γεγονός! Σημειώστε στις ατζέντες σας τη 2η Απριλίου και ελάτε μαζί μας σε νέο χώρο, την αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, για να εξερευνήσουμε μαζί τη φετινή μας θεματική, «Ένας κόσμος σε κίνηση – A world on the move».

Μαζί θα επιχειρήσουμε να ανακαλύψουμε πτυχές της διαρκούς κίνησης του κόσμου μας, μέσα από ιστορίες και ιδέες ανθρώπων που με τα έργα ή τη στάση ζωής τους σημάδεψαν την πορεία των κοινωνιών τους, των χωρών και του κόσμου ολόκληρου κατά το παρελθόν ή φιλοδοξούν να τη σημαδέψουν στο παρόν και το μέλλον.

                                                         

Στη σκηνή της έβδομης διοργάνωσης του TEDxThessaloniki θα φιλοξενηθούν, ανάμεσα σε άλλους, προσωπικότητες από το χώρο της ρομποτικής τεχνολογίας, της αρχιτεκτονικής, της δημοσιογραφίας, της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας που η δημιουργικότητα και το ανήσυχο πνεύμα τους διαμορφώνουν τις εξελίξεις στο πεδίο δράσης τους και, τελικά, στον κόσμο μας σήμερα.

Σε μια ιστορική συγκυρία που η επιτάχυνση της κίνησης του κόσμου πολλές φορές «ζαλίζει» ή δημιουργεί ερωτηματικά ως προς το πού οδηγεί, σας καλούμε σε μια μέρα γεμάτη γνώση και πληροφόρηση που φιλοδοξούμε να μας κάνει πιο αισιόδοξους αλλά και πιο κριτικούς απέναντι στη δύναμη της αλλαγής και σε αυτούς που την ευαγγελίζονται.

Be an early bird!

Κάνε από σήμερα την κράτησή σου για ένα από τα πρώτα early bird εισιτήρια που θα είναι διαθέσιμα μέσω του www.tedxthessaloniki.com στις εξής τιμές:

Εισιτήρια για την πλατεία: 30 € αντί των 35€

Εισιτήρια για τα θεωρεία: 23 € αντί των 28€