Έτοιμοι; Αρχίζουμε!

Ο Φεβρουάριος σηματοδοτεί με τον ερχομό του διάφορα γεγονότα: την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την άνοιξη, την εκπνοή του χειμώνα, μια πρώτη πρόωρη σκέψη για το καλοκαίρι… Για την κοινότητα του TEDx Thessaloniki όμως, πρώτα απ’ όλα, σηματοδοτεί μια άλλη πολύ συναρπαστική αφετηρία: της διαδρομής που θα μας οδηγήσει σε λίγο καιρό στο TEDxThessaloniki 2014!

Τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί (και χαιρόμαστε ειλικρινά πολύ γι’ αυτό!) τα μηνύματά σας με ερωτήσεις σχετικά με την ημερομηνία ή το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση, το θέμα της, τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για να εξασφαλίσετε μια θέση στην κοινότητα των TEDxSters για φέτος… Όπως πολύ σωστά υποθέτετε όσοι έχετε ζήσει την εμπειρία του TEDxThessaloniki τα προηγούμενα χρόνια αλλά και όσοι ακούσατε γι’ αυτήν και θέλετε φέτος για πρώτη φορά να είστε μέρος της, οι μηχανές μας δουλεύουν ήδη για να γίνουν όλα όσα χρειάζονται μέχρι τη μέρα που όλοι μαζί και φέτος θα μοιραστούμε ιδέες και ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν. Πολύ σύντομα, οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που μας απευθύνετε θα αρχίσουν να απαντώνται μέσα από την ιστοσελίδα και τα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι τότε, συνεχίστε να εμπνέεστε μαζί μας μέσα από ομιλίες των προηγούμενων 4 χρόνων του TEDxThessaloniki αλλά και της TED κοινότητας σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα φροντίσουμε να μάθετε έγκαιρα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και θα είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι από σας να ζήσετε και φέτος την εμπειρία από κοντά.

The game is never over. Για την ακρίβεια, για το TEDxThessaloniki 2014 το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε!