Αρχίζουμε μαζί!

Στις 15 Μαρτίου θα μοιραστούμε μαζί σας τα πρώτα νέα για τη φετινή διοργάνωση. Θα είμαστε έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε το πότε, το πού, το γιατί και με ποιους θα παρακολουθήσετε το TEDxThessaloniki 2014.

Φέτος αποφασίσαμε, σε αυτή την ξεχωριστή μέρα που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για εμάς, να παρουσιαστούν ιδέες, εμπειρίες, ιστορίες των μελών της κοινότητάς μας που αξίζει να διαδοθούν. Οι κανόνες είναι δύο: η παρουσίαση θα πρέπει να συνδέεται με το θέμα αυτού του video του TEDxThessaloniki, που προαναγγέλει το event του 2014, και δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 3 λεπτά.

Αν έχεις ένα όνειρο, μια ιδέα που αξίζει να γίνει πράξη, μια ιστορία που μπορεί να βοηθήσει και άλλους, μια εμπειρία διαφορετική που μπορεί να δώσει μια άλλη προοπτική, αν πιστεύεις ότι μπορείς να εμπνεύσεις ή να ξεκινήσεις μια συζήτηση, ή να βοηθήσεις να σπάσουμε στερεότυπα, στείλε μας, μέχρι τις 3/3/2014 στο ideas@tedxthessaloniki.com σε 100 λέξεις τη δική σου ιδέα που θέλεις να μοιραστείς σε μια κοινή συζήτηση εμπνευσμένη από το TEDxThessaloniki.

Η οργανωτική ομάδα θα ξεχωρίσει εκείνες με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ίσως είσαι κι εσύ ένας ή μία από όσους που θα έχουν 3 λεπτά να μοιραστούν το πάθος τους για μια ιδέα. Φέτος αρχίζουμε μαζί!

‘Οι ιδέες δεν επιβιώνουν αν δεν έχει κανείς την ευκαιρία να παλέψει γι’ αυτές.’
Thomas Mann, Γερμανός συγγραφέας (Νόμπελ Λογοτεχνίας, 1929)